INGREDIENTE

Previous
1/2
Next

Santal

Santalum Album Oil

ACEST INGREDIENT SE GASESTE IN

Sapun lichid cu Lime & Santal
 
Datorita proprietatilor multiple, Uleiul de Santal a fost folosit inca din vremuri stravechi. Astazi, acesta se utilizeaza in medicina, in tratamentele de infrumusetare, in aromoterapie precum si in industria cosmetica.

Ingrediente bioactive:
Uleiul de Santal se extrage din arborii de santal mai vechi de 40 de ani. Ingredientele active alea acestuia ii confera o aroma distincta si proprietati unice.

Actiune:
In mod traditional, Uleiul de Santal se foloseste in cosmetologie, fiind potrivit atat pentru tenul gras cat si pentru cel uscat. Uleiul de Santal are numeroase proprietati: este un bun antiseptic si dezinfectant - inlatura microbii si previne aparitia infectiilor, are un puternic efect anti-inflamator la nivelul intregului organism, calmeaza pielea si reduce iritatiile si inflamatiile, diminueaza cicatricile si petele.