Ulei de Mandarine
Citrus Nobilis Oil
ACEST INGREDIENT SE GASESTE IN
Uleiul de Mandarine are beneficii variate cand este folosit in produsele cosmetice, precum imbunatatirea texturii pielii, proprietati antiseptice si de regenerare celulara.
Ingrediente bioactive:
Uleiul esential de Mandarine, obtinut prin presare, este
recomandat pentru proprietatile sale antiseptice si tonifiante.
Este folosit de asemenea in aromaterapie pentru notele sale
fresh-fructate.
Actiune:
Are proprietati antiseptice, depurative, diuretice si tonifiante
si este un ingredient fantastic, care ajuta la purificarea si
echilibrarea pielii. In acelasi timp, asigura o piele mai fina,
combatand infectiile si inlaturand orice congestie din piele.
Proprietatile uleiului stimuleaza dezvoltarea de noi celule.