INGREDIENTE

Previous
1/2
Next

Ulei din Arbore de Ceai

Melaleuca Alternifolia

ACEST INGREDIENT SE GASESTE IN

Crema Hidratanta Anti-ImperfectiuniCrema-Gel MatifiantaLotiune Astringenta
 
Din frunzele Arborelui de Ceai, originar din Australia, se extrage uleiul esential cu efect antiseptic, antifungic, antibacterial, utilizat in medicina traditionala. Datorita actiunii sale, Uleiul esential din Arbore de Ceai este utilizat astazi si in industria cosmetica.

Ingrediente bioactive:
Uleiul din Arbore de Ceai contine derivati terpenoidici, cu actiune antiseptica, antifungica si antimicrobiana. Compusul terpinen-4-ol are cea mai mare concentratie, fiind principalul responsabil pentru actiunea antimicrobiana.

Actiune:
Uleiul din Arbore de Ceai are actiune antiseptica, antimicrobiana, antiinflamatoare si antibacteriana. Este unul dintre putinele uleiuri esentiale care patrund in piele, protejand-o si revitalizand-o, asigurand mentinerea sanatatii si integritatii ei.