INGREDIENTE

Previous
1/2
Next

Ulei din samburi de Struguri

Vitis Vinifera Seed Oil

ACEST INGREDIENT SE GASESTE IN

Crema Depilatoare pentru Piele NormalaSapun crema cu Floarea Pasiunii & Struguri
 
Uleiul din Samburi de Struguri este usor absorbit de piele, are proprietati emoliente si o capacitate antioxidanta deosebita, fiind utilizat in industria cosmetica pentru ingrijirea pielii sensibile.

Ingrediente bioactive:
Uleiul din Samburi de Struguri se caracterizeaza printr-un continut bogat de compusi antioxidanti, dar si in acizi grasi esentiali pielii, in special acid linoleic (peste 70%).

Actiune:
Este unul din ingredientele cu actiune regeneranta dovedita asupra tesuturilor  datorita compozitiei sale antioxidante complexe. Reduce pierderea de apa de la nivelul pielii si ii restabileste elasticitatea. Acizii esentiali grasi continuti patrund rapid in piele, facand ca uleiul sa aiba proprietati ocluzive si curative.